Hell røra i en bakepapirkledd stor langpanne. Bland sammen sukker, smeltet smør,krydder og kefir. Deilig saftig krydderkakemed tyttebær, gulrot og ostekrem
Bland sammen det tørre og rør det inn i kefirblandingen. 200 g smeltet smør1 liter kefir500 g sukker650 g hvetemel4 ts natron2 ts kanel2 ts kardemomme2 ts malt nellik1 ts vaniljesukker½ ts malt ingefær½ ts muskat150 g kremost naturell200 g smør2 dl melis2 ss vaniljesukkerRør sammen smør, kefir og sukker. Hell i en stor bakepapirkledt langpanne og stek på nederste rille ved 180 grader i ca 35 minutter. 1 liter kefir
Hell i smurt stor langpanne og dryss på rosiner og hakkede mandler. 1 egg7,5 dl kefir7,5 dl sukker150 g smeltet smør/margarin3 ss tyttebærsyltetøy1 ss natron rørt ut i litt vann9 dl hvetemel3 ts malt nellik3 ts malt kanelrosiner og hakkede mandlerEgg halvpiskes og blandes medkefir. 7,5 dl kefir
Rør ut natronene i kefir melk, bland sammen alle ingrediensane og ha det i ei langpanne. Det blei krydderkaka og vestlandslefser med pålegg inni, og det falt i smak
Smør langpannen eller dekk bunnen med bakepapir. Til denne krydderkakeoppskriften trenger du en stor langpanne, 30 x 40 cm. 8 dl TINE Kulturmjølk eller Kefir
Pynt gjerne med litt revet sitron/limeskall. Tilsett deretter natron, kefir og egget (sammenvispet). Kaken er god både med og uten glasur og kan fint fryses uten glasuren