Krydderkake har jeg likt siden jeg var liten, kryddermuffins fikk jeg sansen for av praktiske årsaker - så utrolig kjekt å kunne ta opp en og en kake fra fryseren når jeg skal bort på besøk
Bland det tørre i smørkremen vekselsvis med fløten. Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Smør formen godt og ha helst bakepapir i bunnen av formen (hvis du ikke bruker bakepapir bør du i stedet smøre og drysse formen med brødrasp)
Rør i vann som er smaksatt med noen dråper romessens. Pisk mykt smør og sukker til hvit smørkrem. Sett valnøttstore topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir
Pisk mykt smør sammen med brunt farin. Pisk inn eggene, ett om gangen, til du får en luftig smørkrem. Ha deigen i en liten, smurt brødform (1 liter) med bakepapir i bunnen
Smørkremglasur. Smelt og avkjøl smøret. Bland de tørre ingrediensene i en stor bakebolle. Tilsett smør og surmelk og rør deigen jevn og klumpfri (bruk stålvisp)