Bland melken sammen med smøret og rør dette sammen med melet til alt er jevnt blandet. Nå når det har blitt høst/vinter er det veldig godt å kose seg med en saftig og smakfull krydderkake
Vi har bakt krydderkake med frosting til barnehagens juletrefest i dag. Svært enkel å få til, og det er ei holdbar kake, som man fint kan bake noen dager i forveien
Krydderkake er ett kjært barndomsminne fra meg, den er enkel og lager seg nesten selv. #kake #matblogg #bakeblogg #easybreezy #glutenfri #mat #nam 200 mykt smør
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Sett ovnen på 180 grader, vanlig over og undervarme. Skrell gresskaret. Litt avhengig av størrelse så deler du det i to, skjærer så av skallet av hver halvdel
Den er og fin og fyse, men da uten melisdryss. Bland sukker, olje, egg, kefirmelk. Krydderkake med kefir er holdbar og saftig, med melisdekor blir den også fin å se på
Krydderkake burde egentlig være en av de syv slag. Krydderkaken smaker ypperlig til gløgg. Gir 2 krydderkaker i brødform. Nå har de nok blitt fine og brune på toppen (det skal de være, hele kaken blir brunere enn vanlige krydderkaker pga det brune sukkeret), og det kan være lurt å legge over litt aluminiumsfolie, og deretter steke i 10-15 minutter til
Så i dag får du en sukkerfri, glutenfri og ganske så fettfattig krydderkake. Krydderkake. Denne damen er nemlig litt over gjennomsnittet glad i kardemomme og kanel, så da var bananbrødet var ferdig smakte det overhode ikke banan av det, men krydderkake