Kryddersaus som er finhakket og blandet sammen. Kryddersaus som er finknust med en stavmikser. Smøre kryddersausen godt inn i tjukke lag både under og over
men det er alltid kjøtt (kylling eller svin som regel) og skalldyr (reker, krepsehaler, østers… whatever) i en hjertelig, tyknet kryddersaus der krydderne først får steke godt inn i pannen
Oksekjøtt trenger litt mer krydder enn svinekjøtt, så denne salige blandingen av 'kryddersaus' er. Verdens enkleste, men kanskje en av de beste utgavene av pulled beef/revet storfekjøtt
Potetmos-epleskive-kalkunbiff-kryddersaus- sopp-løk. Lag kryddersausen først. Anrett potetmos, epleskive, biff og kryddersaus i høyden, det tar seg fint ut
kotelettene med ”kryddersausen”. Svineknoke kan byttes ut med koteletter, se tips. Rens og del grønnsakene i litt store biter og surr dem i sør i en stekepanne
Bland soppen i, varm opp og tilsett kryddersausene etter hvor sterk smak du vil ha på retten. 4 porsjonerMarinert kalkunfilet fra Solvinge er et flott produkt