Kryddersaus oppskrifter

Naturell laks med kryddersaus

Kryddersaus. Kryddersaus. Som lovet på instagram kommer oppskrift på laksesausen min før helgen. Kanskje dette blir din fredagsmiddag
Lammecarrè Provincale

Lammecarrè Provincale

Kryddersaus som er finhakket og blandet sammen. Kryddersaus som er finknust med en stavmikser. Smøre kryddersausen godt inn i tjukke lag både under og over
Honningsmurt lammestek

Honningsmurt lammestek

Kryddersausen skal tykne til nesten sirup. 1. Sett ovnen på 125 °C. Krydre steken og legg den i en langpanne
Gumbo for Mardi Gras

Gumbo for Mardi Gras

men det er alltid kjøtt (kylling eller svin som regel) og skalldyr (reker, krepsehaler, østers… whatever) i en hjertelig, tyknet kryddersaus der krydderne først får steke godt inn i pannen
Crock-Pot PULLED BEEF ♪♫

Crock-Pot PULLED BEEF ♪♫

Oksekjøtt trenger litt mer krydder enn svinekjøtt, så denne salige blandingen av 'kryddersaus' er. Verdens enkleste, men kanskje en av de beste utgavene av pulled beef/revet storfekjøtt
Kalkunbiff

Kalkunbiff

Potetmos-epleskive-kalkunbiff-kryddersaus- sopp-løk. Lag kryddersausen først. Anrett potetmos, epleskive, biff og kryddersaus i høyden, det tar seg fint ut
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Derfor lager jeg en kryddersaus. Lammelår er jo bare utrolig godt. Og lett. Men de fleste har en tendens til å krydre litt for lite

Brassert svineknoke servert med brunkål

kotelettene med ”kryddersausen”. Svineknoke kan byttes ut med koteletter, se tips. Rens og del grønnsakene i litt store biter og surr dem i sør i en stekepanne
Eriks indiske torskegryte

Eriks indiske torskegryte

Torsk i aromatisk kryddersaus. Dette er min mann, Eriks, første curry. Og gjett om den ble herlig. Det er ikke så vanskelig å lage en god curry
Strimlet kalkun

Strimlet kalkun

Bland soppen i, varm opp og tilsett kryddersausene etter hvor sterk smak du vil ha på retten. 4 porsjonerMarinert kalkunfilet fra Solvinge er et flott produkt

Amerikansk ribbe

Kryddersaus. Amerikansk kryddersaus fra North Carolina. Knekk bena på ribben og kutt fettsiden opp i ruter med en skarp kniv