Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. kveiteskiver. Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene
Kveite er en fantastisk fisk som smaker nydelig når den er riktig tilberedt. Når jeg tilbereder kveite hender det innimellom at den blir for tørr, det skyldes selvsagt at den har vært varmebehandlet for lenge
Denne oppskriften gir i alle fall en perfekt tilberedt kveite med deilig tilbehør. Når kveita er riktig stekt så er det ikke så mange andre fisker som kan måle seg med den synes jeg
Denne blandingen har du over potetene når de er ferdig stekt, og rører det sammen. Jeg vet at mange spiser kveite i romjula, og det er den aller beste fisken noen kan servere meg
Stektkveite smaker fantastisk. Mat & Oppskrifter, Nyheter Tagget med. Server kveita med det smøret den er stekt i, poteter og helst guløye samt en frisk agurksalat
Ingen kveite. Den er best pannestekt i olje, så du får skikkelig godt og sprøtt skinn. Du trenger selvfølgelig ikke å bruke havabbor til denne retten – det eller meste av hvit fisk burde fungere bra, for eksempel en flat fisk eller til og med torsk eller kveite
Oppskrift på stektkveite med søtpotetpuré (bildet over), kommer her. Søtpotetpuré er et nydelig tilbehør som passer til det meste – fisk, fugl og kjøtt
Rekene er nydelige og stektkveite står på menyen til middag i dag. Nå er en av mine store frysebokser fylt til randen med flotte fileter av sei, torsk, flyndre, reker, kongekrabbe og kveite, alt fra det villeste havet