Del KvikkLunsj sjokoladene i to og to (det er enklere, og penere, å feste to og to stenger til kaken, enn om du brekker de alle i fra hverandre), fordel de rundtkaken og fest med et pent bånd
Sett staver med KvikkLunsj sjokolade rundt hele kaken. Del kaken i to. 112 pk kvikklunsj sjokolade. 200 g smør 500 g melis 4 ss kakaopulver 3 ts vaniljesukker 3 ss kaffe (sterk, ferdiglaget) 1 stk appelsin 12 pk kvikklunsj sjokoladeSett ovnen på 175 °C. Stek kaken midt i ovnen i ca 40 minutter. Skjær av ca 2 cm av hver kvikklunsj-stav, på de 12 pakkene
For å gjøre det ekstra spesielt for oss nordmenn pyntet jeg kaken helt enkelt med kvikk-lunsjrundt hele – en liten luksus for oss som ikke har daglig tilgang til norske matvarer Her går det derimot såklart ann å bruke f
Fest KvikkLunsj plater rundt hele kaken ved hjelp av litt ekstra frosting. Trill tre tykke pølser av marsipan og legg to oppå hverandre rundt kanten på den ene bunnen