Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Kylling kokos gryte 2017-10-14 21. Du trenger Lårfilet naturell ( kyllingfilet i biter kan også brukes ) En halv løk En paprika 2 fedd hvitløk 174 rød chili 1/2 brokkoli 1 boks kokosmelk 1,5 - 2 ts red currypaste 1 ts salt Ris som tilbehør. Slik gjør du Sett ris til koking Finhakk chili og hvitløk kutt løken i strimler Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side I den samme pannen har du nå i hvitløk og chili, la surre ett minutt Ha i løk og paprika og la det hele surre et par minutter tilsett red curry paste og bland godt med grønnsakene Ha oppi kyllingen igjen og tilsett kokosmelken rør godt å la småkoke 5 minutter tilsett brokkolien og la det småkoke i 15 minutter Smak til med salt Server med kokt ris
Jeg bruker alltid vanlig kokosmelk når jeg lager slike gryter eller supper - jeg synes lightvarianten smaker veldig lite, og det er jo kokossmaken som er digg
Jeg har nå klar kyllingen, to finhakkede paprika, litt chilli og litt mer krydder. Jeg starter bestandig med å svi av (varme kraftig) curryen (noen spiseskjeer), noen fedd hvitløk og litt revet ingefær
Thaigryte med kylling og red curry er en middagsrett full av spennende smaker og eksotiske krydder. Stek kyllingen raskt i litt nøytral olje med salt og pepper på, og legg til side (skal ikke være gjennomstekt)
Fargerik grønnsakswok med kylling og grønn curry. Jeg brukte kylling i denne woken, men du kan egentlig bruke hva du måtte ønske av både kjøtt og fisk i denne
Curry & Ketchup og Village Tandoori er to av mine favorittsteder i Oslo. Smelt smøret i en stor gryte og stek løken til den blir gyllen, myk og karamellisert