Jeg bruker alltid vanlig kokosmelk når jeg lager slike gryter eller supper - jeg synes lightvarianten smaker veldig lite, og det er jo kokossmaken som er digg
I dag prøvde jeg meg på min egen lille vri av kyllinggryte/suppe med curry. Mamma lager supergode gryter/supper, så jeg krysset fingrene og håpte på at jeg hadde fått noen av smaksgenene
Jeg har nå klar kyllingen, to finhakkede paprika, litt chilli og litt mer krydder. Jeg starter bestandig med å svi av (varme kraftig) curryen (noen spiseskjeer), noen fedd hvitløk og litt revet ingefær
Hakk opp kylling, og grønnsaker. En enkel, mettende, sunn og smaksrik suppe til travle hverdager. Hell all væske over i en kasserolle, kok opp og tilsett krydderne, ingefær og rå kylling
Thaisuppe med kylling og red curry, oppskrift HER. Det er tid for supper nå som det er kjølige dager. Supper er også deilig å ha med seg på termos og kose seg med på tur