Sett lokket på og sett den iovnen. Varm oljen i en stor flammesikker gryte med lokk. Skyv ikyllingen og strø det over potetene, snu alt over et par ganger, slik at potetene er nedsenket i sausen
Sett ovnen på grill (la stekebrettet stå inneiovnen), eller finn frem pizzaovn om du har. Server med lun kyllingfillet, sprøstekt bacon, pesto, urtedressing og masse grønnsaker
Sett ovnen på grill (la stekebrettet stå inneiovnen), eller finn frem pizzaovn om du har. Server med lun kyllingfillet, sprøstekt bacon, pesto, urtedressing og masse grønnsaker
Mens potetene står iovnen tar du kyllingbitene ut av marinaden, tørk littmed et kjøkkenpapir og stek de lett ilitt smør olje til de får litt brunfarge, de behøver ikke være gjennomstekt da de skal istekeovnen etterpå
Kutt en liten lomme ikyllingfileten og legg inn en skivebrie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron