Kylling kebab i pita oppskrift oppskrifter

souvlaki- gresk "kebab"

souvlaki- gresk "kebab"

Lages gjerne med lam, men svin eller kylling kan også brukes. Jeg synes souvlaki har en mye friskere smak enn vanlig "kebab", og dropper du chips, pitabrød eller tortilla, så er det faktisk også lavkarbo-vennlig
Gresk matferie- Καλή όρεξη!

Gresk matferie- Καλή όρεξη!

Den første lunchen min måtte bliSouvlaki – små grillspydbiter av kylling, svin eller lam, marinertiolivenolje og sitron, servert med nybakt pita, tzatziki og gresk salat

Mat jeg har sluttet å spise

Kyllingkjøttdeig. Men å lage egen kebabipita, er jo sinnsykt godt. Kebab. Etter hvert som en lærer mer om innholdeti mat, forandrer vanene seg

Vålerenga - skive

Brun kyllingfileten på begge sider, i en middels varm panne. Skjær et snitti en tykk brødskiveslik at den blir som et pitabrød