Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurry paste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og RedCurry Paste, som du nå får på alle butikker. Har du kokosmelk og “curry paste”, er du sikret et godt måltid
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med curry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
Klar til å helle over curry-blandingen og legge på kyllinglår ♫♪. Tipp, topp, smakfull middag med saftige kyllinglår og hele middagen servert i en form
Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi og ingefær
Ha i vann, kokosmelk og salt, og kok opp. Redcurry paste. Fordel marinaden utover kyllingen og la den gjerne ligge en liten halvtime-time før du går i gang med resten
Ha oppi kyllingen igjen og tilsett kokosmelken. tilsett redcurry paste og bland godt med grønnsakene. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. Hvis du ikke har god kyllingkraft og benytter buljonterning, reduser mengden til