Tilsett kokosmelk, limeblader og sukker. Her en oppskrift på en god thai rød curry kyllinggryte. Kyllinggryten er lettlaget, og den har en sterk og spennende smak
De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og Red Curry Paste, som du nå får på alle butikker. Men vet du hvor utrolig enkel Thai “Red Curry” kylling er å lage
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med curry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. thaikyllingsuppe. Den får synergisk umami fra både fra kylling, sopp og tomater, rød
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. thaikyllingsuppe. Den får synergisk umami fra både fra kylling, sopp og tomater, rød
Nå er det mange typer kokosmelk ute på markedet. Jeg har ikke prøvd alle, så har ikke en favoritt selv, men den fra Thai KO, som jeg kjøpte på Bunnpris synes jeg var veldig bra
Kok nudler eller ris som anvist på pakkenStrimle kjøttet og grønnsakeneStek grønnsakene i olje på høy varme i et par minutter og legg de så til sideStek kjøttet i et par minutter og skru ned varmen til litt under middels før du tilsetter currypaste og kokosmelk
Rens og del chili, løk og hvitløk og surr de til de blir mykt, ha i vann, kokosmelk, buljong, og paste, fiskesaus, oppdelt sitrongress, limblad, presset lime og sukker
Denne suppen er smaktilsatt med typiske thailandske noter som sitrongress, galangal og kefirlimeblad, som kvikner opp kremet kokosmelk, og frisk limesaft og fiskesaus som balanseres mot hverandre