Alt i en panne og inniovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage. Denne kylling gryten er fantastiskdeilig, masse smak og en kremete konsistens
Legg kyllingeni bunnen og fordel osten og søtpotetene jevnt over. Vel, den kommer i hvert fall på bordet når jeg ønsker meg litt ekstra kos eller bare ønsker å imponeremiddagsgjestene
Snitt små hull iskinnet på kyllingen ved lår, vinger og kropp. Start fra lårsiden og klipp mot vingesiden, da kan man bruke halsen til å holde i mens man klipper
Kyllingen fra stange har mye kjøtt på beina for å si det slik, så vi ble mett av et lår hver, men beregn mer om du har noen som krever litt større porsjoner
Noen bruker kyllingfilét/ kyllingbrysti denne retten og noen bruker lår, jeg bruker begge deler. Alt-i-ett-gryter er så takknemlig å lage, det tar litttid på forhånd når man skal dele opp og brune, men så lager de seg selv iovnen
Har du ikkekyllinglår, kan du like gjerne bruke kyllingfileter. Nå kan jeg ikke snakke for hele den kvinnelige delen av befolkningen, men få kan vel motstå et saftiglår badet i en rik tomatsaus som denne