Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter currypaste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på medcurrypaste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrettmed kokosmelkens litt søte ettersmak
Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurrypaste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
Redcurrypaste. Rør sammen currypaste, olje, saften av en halv lime og litt salt. Fordel marinaden utover kyllingen og la den gjerne ligge en liten halvtime-time før du går i gang med resten
paste, hjemmelaget kyllingkraft, fiskesaus, så det må du bruke. Ha i kyllingkjøttet. Curry pasta skal i likhet med tomatpuré alltid freses for å fjerne
Enkel, men god kyllingrettmed en fantastisk saus. Jeg serverte retten med salat og jasminris, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene
Tipp, topp, smakfull middag med saftige kyllinglår og hele middagen servert i en form. Klar til å helle over curry-blandingen og legge på kyllinglår ♫♪
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)