Stek kyllingen jevnt brun på panne og legg den i en ildfastform. Kutt en liten lomme ikyllingfiletenog legg inn en skivebrie, salt og peppre på begge sider
Kokt ris eller pasta smaker godt til denne kyllingformenog gjerne en salat. Ovnsbakt kyllingform med en pikant smak av krydderost, den er mettende da den ogsåinneholder bacon oglitt kremfløte, men fantastisk god
Anrett pasta, bakte cherrytomater ogkyllingfiletene på tallerkener. Legg sherrytomatene i en ildfastform, hell over olivenoljeog dryss på salt ogrosmarin
Anrett pasta, bakte cherrytomater ogkyllingfiletene på tallerkener. Legg sherrytomatene i en ildfastform, hell over olivenoljeog dryss på salt ogrosmarin
Serveres med pastaog/ eller brød. Ha sausen over i en ildfastformog ha kyllingen på toppen. Man setter formeni ovnen og der får den stå å godgjøre seg ved lav varme
Broren minspiste brød til, men ris, pasta eller poteter er sikkertogså godt ved siden av. Legg den stekte kyllingen over grønnsakene iformenog bland littslik at kyllingenogsåblir dekket av fløte