Som mange av dere vet er jeg en ganske stor tilhenger av JamieOliver og hans arbeid. Du har jo selvfølgelig gjettet hvilken oppskrift det er allerede… nemlig «Chicken Tikka Masala», eller kylling tikka masala på godt norsk
Et triks som jeg lærte av jamieoliver (se film her) og som gir deg de sprøeste ovnsbakte potetene. I fryseren lå det en stor kylling, hagen full av løpestikke og timian, i kjøleskapet bugner det over av de deiligste grønnsaker fra Holt gård, da tipper jeg resultatet slett ikke blir så galt heller
Jeg lagde denne sausen til parmesan- og rosmarinbanket kylling som du finner idé til her. Nok en gang er det JamieOliver som inspierer til middagen her i huset
ovnsbakt pasta med kylling og sopp. Nok en italiensk klassiker fra JamieOlivers kjøkken. Del kyllingen i små stykker, strø salt og pepper på, og brun dem i pannen
Stek kylling fileten til den er gjennomstekt, krydre kyllingen med salt og pepper. Ideen til denne oppskriften fikk jeg av JamieOliver, han har mange gode oppskrifter, jeg blir ofte inspirert og lærer stadig nye ting av å se programmene hans eller bla i kokebøkene han har laget
Hell over kyllingkraften og legg på lokk. kylling. Jeg har omsider gått til innkjøp av den siste kokeboka til JamieOliver "Jamie på 30 minutter" Og der var det mye godt. 1 liter kyllingkraft (ikke lett å få tak i, så bruk kylling buljong i 1 liter vann). 1 liter kyllingkraft
Legg på smuldret fetaost og servert med kyllingen, skåret i skiver (kyllingen kan selvsagt sløyfes om man er vegetarianer eller bare foretrekker salaten uten)