Pai er noe av det beste jeg vet, og jeg liker så godt at det kan varieres i det uendelige. Denne gangen prøvde jeg meg på en ny paibunn bestående av kålrot og havremel, og det ble megagodt
Eggeblanding Kylling Bacon Brokkoli Blomkål. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Dersom det er rester igjen etter middagen så er det supert å lage en smakfull pai dagen etter. En helstekt kylling er en sånn type rett og med godt tilbehør kan hele familien samles rundt bordet til et deilig måltid
Kylling eller kalkunpai. La oss derfor ta for oss disse grønne små og lage en fantastisk pai som, sammen med fetaost og en touch av mynte, blir en virkelig treat
Pai med kylling og pølse. Pai er en favoritt her i huset, og jeg synes det er artig å eksperimentere litt med forskjellige ingredienser i pai, så denne gangen inneholder den en blanding av kesam og smør, hvetemel og havremel