Legg kyllingen i bunnen og fordel osten og søtpotetene jevnt over. 5-600 gram kyllingfilet eller lår. 100 gram parmesan, skjæres i tynne skiver. 5-600 gram kyllingfilet eller lår. 100 gram parmesan, skjæres i tynne skiver
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Server gjerne litt godt brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig. Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak
La det småkoke på lav varme til pastaen er ferdigServer med et godt dryss parmesan. Delikat kylling carbonara er en svært lettlaget hverdagsrett som er både sunn og god, og som lett faller i smak hos de fleste
Å fylle kyllingfileter er alltid morsomt. Litt mer utfyllende om å fylle kyllingen ser du her. Så skar jeg inn i kyllingen fra siden, og laget en lomme
Jeg byttet ut noen av krydderne med litt andre krydder også istedenfor cheddaros brukte jeg norvegia og parmesan, det ble kjempe godt og en hit hos verdens beste
Bland ost, pesto og parmesan, og smør utover fileten. I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Har du prøvd å spise kylling med kremostfyll før. Kylling med kremost. Vask og rensk kyllingfiletene før du steker dem i en stekepanne med smør, et par minutter på hver side (de skal ikke bli gjennomstekte)
Kylling med gratinert blomkål og bacon. 680 g kylling. 2-3 ss revet parmesan. ♦ Riv en blomkål i mindre biter og legg i en ildfast form med finrevet parmesan over, inn i ovnen på 180 grader i ca 25 min. ♦ Legg kyllingfileter i en ildfast form og smør philadelphiaost over, salt og pepper og inn i ovnen ved siden av blomkålen i ca 20 min. 680 g kylling. 2-3 ss revet parmesan