En timeistekovnen, og du har en fantastisksaftigkylling å bite tenna i. Vi elsker kyllingi vår familie, og det hender en sjelden gang at vi kjøper ferdiggrillkyllingibutikken
salt etter smak ( hvis du bruker kyllingbuljongterning så er det som regel nok salt i denne). Når torilla´en er ferdigstekt legges den ifolie eller et kjøkkenhåndkle for å holde den varm til alle er ferdig formet og stekt
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Helstektkyllingiovn. Her får du tipstil hvordan du steker en hel kyllingiovnen. Timian passer også godt, og kan godt smøres innikyllingen, slik at krydderet setter seg på innsiden
Helstektkyllingiovn. Hel kyllingiovn er meget godt. Det er også sunt (om du velger kylling som er økologisk og som spiser bra mat), og det er lett å tilberede
Stektekyllingbiteri kremet currysaus. Del kyllingfileti små stykker. Tikka betyr biter. Kyllingtikka masala er en delikat rett hvor marinertebiter av kylling først blirgrillet/stekt og deretter tilsatt kremet, velkrydret saus
Mens potetene står iovnen tar du kyllingbitene ut av marinaden, tørk litt med et kjøkkenpapir og stek de lett ilitt smør olje til de får litt brunfarge, de behøver ikke være gjennomstekt da de skal istekeovnen etterpå
Sprøstektkyllingskinn med honning smaker vanvittig godt. Kle kyllingen med hvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deiligmarinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron
Klipp av bommulstrådene det siste kvarteret slik at kyllingenblirstektinnvendig på lårene. Og mens kyllingenhviler og grønnsakene står iovnen, lager du sausen
Når kyllingen har stektferdig tar du den ut av ovnen og lar den stå til resten er klart. Mens risen koker og kyllingen står istekeovnen går du i gang med å lage en mangosalat