Mens det hviler, kutt opp kyllingfiletene i biter og ha det i en bolle. Couscous er enkelt å lage, og er et godt alternativ til andre karbohydratkilder som poteter, ris og pasta
ha couscousen og saltet i en bolle. 1 løk 4 fedd hvitløk 2 cm ingefær 1 rød chili 1 ss olivenolje 2 ts gurkemeie 1 ts spisskummen 1 ts tørket korriander 600g kyllingfilet 1 boks hermetiske tomater 1 boks vann 2 ss mangochutney salt og pepper 3 ss creme fraiche. 3 dl couscous 1/2 ts salt 3 dl vann 1 ss oliven olje pepper
kyllingfilet. La det hele stå å trekke til couscous er ferdig. Litt marokkansk inspirert 1-panne kylling og couscous. 1 dl couscous. Når det har kokt opp, hell oppi 1 dl couscous. FacebookPrintMoreTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 150-200 gr kyllingfilet. 1 dl couscous
Her kan du selvsagt også bruke marinerte eller krydret kyllingfilet. Den ligner på couscous, men da en større del av kornet blir bevart, er den mye mer næringsrik
Lagt i kyllingfilet og drysset over krydder ♫♪. Couscous er Marokko’s nasjonalrett. Couscous er semulegryn av durumhvete og har dermed hvetens relativt høye proteininnhold og lave fettinnhold