Sett så kyllingfiletenei en ildfast form, og inniovnen. Deretter er det bare å bruke en stavmikser, tilsettefløte og smør gradvis, og smake tilmed salt og pepper og sitronsaft
Hvor lang steketid som trengs varierer fra ovntilovn og fra kyllingtilkylling. Ha ifløte. Kyllingfilet stekes raskt i en panne med smør, slik at filetene får en fin brun stekefarge
håper den kommer seg med noen minuttertiliovnen. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingenrøring og styr over kasseroller, det er bare å sette iovnen og vente på at den kommer ut klar tilservering
kyllingfilet. Smak fløtemelkentilmed salt og pepper. Kok opp melk, fløte og finhakkethvitløk. fløte. Skjær kyllingenistrimler eller skiver og krydre med salt og pepper
Kutt en liten lomme ikyllingfileten og legg inn en skivebrie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron