2 bokser kokosmelk (store) tandoorikrydder garham massala krydder cayennepepper salt gurkemeie kanel paprikakrydder Hell over kokosmelken, og la det putre litt. 900 g kyllingfilet 1 glass peanøttsmør, grov 1 halv boks yoghurt naturell Rens kyllingen for eventuelle blodårer, og kutt i tynne strimler. 2 bokser kokosmelk. 900 g kyllingfilet
Små strimler av stekt kyllingfilet eller kamskjell er godt i suppen. 2 nykål eller spisskål1 løk2 ss rivet ingefær1 boks kokosmelk1 terning grønnsaksbuljong1 ss ramsløkkrydder2 ts karry1 paprika1 limeOljeSalt og pepperFrisk koriander. Skjær løken i strimler og surr den sammen med ingefær i en gryte med litt olje iSkjær 1 1/2 spisskål i strimler og ha den i grytenLa det surre i ett minutt og tilsett så kokosmelk, buljong og krydderetFyll kokosmelkboksen med vann to ganger og hell i grytenLa dette småkoke i 10 minutterBlend suppen med en stavmikser og smak til med salt, pepper og limesaftSkjær paprika i små terninger og resten av spisskålen i strimler og tilsett dette i suppenKok opp Servér suppen med hakket koriander og godt brød
Kutt kyllingfileten i små strimler eller biter (husk å bruke egen fjøl og kniv til kjøtt). Her kommer en oppskrift på en asiatisk-inspirert kyllinggryte med kokosmelk og mye annet godt
Tilsett kokosmelk, sitronsaft og karripasta og kok noen minutter til gulrøttene er møre. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost, hakket frisk timian og salt og pepper
Hakk opp løk, hvitløk, ingefær og kyllingfiletene. - 300 gr kyllingfilet. - 1 dl helfet kokosmelk. Tilsett så hakket tomat, paprika, kokosmelk, matfløte og kefir(og eller andre ingredienser som står nevnt), og la det koke i ca 15 min til en kremet gryte. 300 gr kyllingfilet. 1 dl helfet kokosmelk
Min væska seg litt ekstra fordi eg denne gangen brukte en boks kokosmelk og en boks lett kokosmelk. en boks kokosmelk og en boks matyoghurt / creme fraiche