Når du har kokt opp hønsebuljongen tilsetter du matfløten. Det som er nytt med denne oppskriften er måten du steker kyllingfileten på som sørger for helt fantastisk saftig kjøtt
Når det kommer til kyllingfilet så er det tilbehøret som gir smak synes jeg. Kyllingfilet er ikke så vanskelig å lage, det er det man har til kyllingfileten som kan være utfordrende
Server maten med litt kokt ris . Kyllingfilet med ris, avocado-/mangosalsa og litt spicy currysaus. Kyllingfileten ble stekt i litt smør med salt og pepper
Jeg hadde kokte gulerøtter og blomkål, og kokt ris til. Kyllingfilet. Kyllingfilet. Kyllingfileten banket jeg flat med en kjevle, jeg brukte plastikk over og under
Potetene var kokt i går, og de delte jeg i fire, og steikte de litt godt i smør, og hadde de oppkuttede urtene oregano, basilikum, persille, salvie og rosmarin pluss salt på på slutten av steiketiden
kvern 260g stange eller Holte kyllingfilet (jeg kvernet omtrent 1/5 av skinnet- gir god smak). 260g stange eller Holte kyllingfilet (jeg kvernet omtrent 1
Når pastaen er kokt, siler man av vannet og har i sammenpisket egg, vann, krydder og halvparten av osten som er , og Om man har basilikum, finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen