Jeg har laget en video om hvordan å fyllekyllingfilet som du kan se her. Fyll lommen med tomatpesto. For kyllingfilet fylt med tomatpesto forberedes på et par korte minutter
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fyllekyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Å fyllekyllingfileter er alltid morsomt. Hva en fyllermed kan en jo variere ut i fra smak og behag. Litt mer utfyllende om å fylle kyllingen ser du her
fyllet gjør at dette bli forhåndsvis mektig mat, så en stor kyllingfilet holder lenge til en person. Lag fyllmassen av en blanding bestående av sammenrørte knuste/hakkede mandler, honning og smørost
Så var det å fylle den med noe. Det begynte med den stakkars enslige kyllingfileten. Ikke hadde jeg planer om å lage noe spesielt i dag, men det ene førte med seg det andre
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. 1 hel rå kylling (4 kyllingfilet kan også brukes for en raskere versjon, lag da kraft av vann og kyllingbuljong) (ca 700 gram). Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 – 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen. ( Hvis du vil lage en kjappere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kyllingfileter, kutt i biter å ha over i ei gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning ). 1 hel rå kylling (4 kyllingfilet kan også brukes for en raskere versjon, lag da kraft av vann og kyllingbuljong) (ca 700 gram)