Kyllingfilet med fyll oppskrifter

Surret saftig kyllingfilet med fyll

Surret saftig kyllingfilet med fyll

Da jeg var på Stangeriet (Mathallen)  i helgen kjøpte jeg kyllingfilet. Vi spiste dem med grønn salat, blomkålpure og spinatsaus
Kyllingfilet fylt med tomatpesto

Kyllingfilet fylt med tomatpesto

Jeg har laget en video om hvordan å fyllekyllingfilet som du kan se her. Fyll lommen med tomatpesto. For kyllingfilet fylt med tomatpesto forberedes på et par korte minutter

Kyllingfilet med jordbær- og mangosalsa

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og hakkede urter. Pensle kyllingfiletenemed litt olje før de legges på grillen
Ravioli fyll

Ravioli fyll

200 g kyllingfilet, i bitar. 200 g kyllingfilet. 50 g ricotta (eller petit-sussie). 1/2 bunt flatblada persille, hakka
PAI  med kyllingfilet løk og bacon

PAI med kyllingfilet løk og bacon

Pai er lett og lage og variasjoner på fyll, er ubegrenselig. så med litt rester etter en middag,. FYLL. og prikk bunnen med gaffel
Saftig fylt kyllingfilet

Saftig fylt kyllingfilet

Lag ei lita lomme i kyllingfileten og fyllmed kremost eller noe annet digg. Server med fylt paprika og ovnsbakte potetbåter

4 TIPS TIL MIDDAG MED KYLLINGFILÈT

MARINERT KYLLINGFILETMED BACON. Fyll så tacolefser med blandingen, og rull rundt. Her er middagstips med kyllingfilèt, jeg ønsker å dele med dere
Fylt og panert kyllingfilet

Fylt og panert kyllingfilet

Så var det å fylle den med noe. Det begynte med den stakkars enslige kyllingfileten. Ikke hadde jeg planer om å lage noe spesielt i dag, men det ene førte med seg det andre
Kyllingsuppe

Kyllingsuppe

Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. 1 hel rå kylling (4 kyllingfilet kan også brukes for en raskere versjon, lag da kraft av vann og kyllingbuljong) (ca 700 gram). Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 – 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen. ( Hvis du vil lage en kjappere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kyllingfileter, kutt i biter å ha over i ei gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning ). 1 hel rå kylling (4 kyllingfilet kan også brukes for en raskere versjon, lag da kraft av vann og kyllingbuljong) (ca 700 gram)