Kyllingfilet med serranoskinke oppskrifter

Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke

Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke

Surr en skive med Serrano rundt kyllingfileten. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Grov pizza med pesto, kylling og serranoskinke

Grov pizza med pesto, kylling og serranoskinke

Skjær opp kyllingfiletene og stek med krydder på middels varme til kyllingbitene er gjennomstekt. Pizza dekket med pesto, kylling og serranoskinke er kanskje min favorittkombinasjon
Tapas!

Tapas!

- Kyllingfilet. - Serranoskinke surres rundt honningmelon og festes med en liten tannpirker. Kremet pastasalat med kylling og sweet chili saus, laget av Live
Tapas på menyen i venninneklubben

Tapas på menyen i venninneklubben

Utfordringen med å servere tapas synes jeg , er at det er litt vanskelig å finne ut hvilke tapas man skal velge
Frisk, smakfull sommersalat & sommerdessert

Frisk, smakfull sommersalat & sommerdessert

Kyllingfilet - kutta i biter, stekt med salt, pepper, kyllingkrydder og chilli. Når temperaturen stiger og sommeren nærmer seg, frister det med lette måltider
Min søndagsmiddag

Min søndagsmiddag

Del kyllingfiletene på langs og strø på litt salt og pepper, legg i en avlang bit med hvitost (eller annen ost som smelter)
SPRØ SERRANOKYLLING MED HJERTESALAT

SPRØ SERRANOKYLLING MED HJERTESALAT

Flatbank kyllingfileten ved å dekke til med plast (se fremgangsmåte HER) Krydre med litt salt, pepper og legg noen skiver serranoskinke på toppen
Kyllingruller med pesto og serrano

Kyllingruller med pesto og serrano

Bank kyllingfileten flat før du smører på saus, ruller den sammen og pakker den inn i skinke. Når pestoen en rullet inn ruller du bare kyllingkjøttet tilbake i serranoskinken
Serranosurret kyllingfilet med grønn salat

Serranosurret kyllingfilet med grønn salat

¤ 2 skiver Serranoskinke  pr kyllingfilet ¤ Salt & Pepper ¤ Kokosolje extra virginHa litt salt og mye nykvernet pepper på begge sider av kyllingfiletene, deretter tar du 2 skiver serrano- skinke som surres rundt hver kyllingfilet. Stek kyllingfiletene 5-10 min på hver side, for å sjekke om kyllingen er gjennomstekt, kan det være lurt å lage et lite snitt på den tykkeste delen av kjøttet for å sjekke at kjøttet ikke er rått. Jeg brukte ca 1 ss Extra virgin olivenolje med basilikum som dressing og strødde litt urtesalt på linsene og kjøttet. 2 skiver Serranoskinke