bland så sammen fløte og creme fraiche og litt salt og pepper og hell over formen. 3 kyllingfileter 1 Ts maldonsalt pepper 1 løk 2 fedd hvitløk 1 rød paprika 1/2 rød chili 5 soltørkede tomater 1/2 brokkoli 3 dl fløte 3 dl creme fraiche revet ost
Denne resteformen er enkelt og greit laget av fryste grønnsaker som er kokt opp og deretter blitt til grønnsaksmos med en stavmikser, en bitteliten skvett melk (bruk gjerne fløte) og 1-2 ss smør, stekt kyllingfilet, ost, ketchup og oreganokrydder
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Kyllingform. Spe med melk og fløte under omrøring til en glatt saus. 1 ½ ss smør1 ½ ss hvetemel3 dl melk3 dl matfløte1 eggeplomme1 dl ostSalt og pepper
Tilsett fløte, pesto og mangochutney, la det koke opp og smak til med pepper og evt. Kyllingform med bacon og ost, 4 porsjoner. Fløtesaus, 4 porsjoner. 2 dl matfløte. ) Småkok 2-3 minutter til slik at fløten tykner noe. Legg inn kommentarer (Atom) Kyllingform med bacon og ost, 4 porsjoner Ingredienser
Sjyen fra kyllingformen. Tilsett fløte og smak til med Worchester saus, soyasaus, salt og pepper. Sil alle grønnsakene og væsken fra kyllingformen i en gryte og press på grønnsakene med en liten øse eller skje slik at du får med alle de gode smakene