Servers medpasta, bulgur eller ris. Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Du kan gjerne servere kyllingformenmed ris, potetmos eller pasta. Har du ikke bestemt deg for hva du skal ha til middag i dag, gå for enkel kyllingform
Kyllingform. Pølseform medpasta og grønnsaker. Spe med melk og fløte under omrøring til en glatt saus. Resultatet blir en kjempegod pastagrateng, som alle liker
Kokt ris eller pasta smaker godt til denne kyllingformen og gjerne en salat. Ovnsbakt kyllingformmed en pikant smak av krydderost, den er mettende da den også inneholder bacon og litt kremfløte, men fantastisk god
Server med kokte poteter, ris eller pasta 1 rå kylling. 1 rå kylling eller kyllinglår4 gulrøtter8 sjalottløk4 fedd hvitløk1 appelsin1 halv sitron3 ss olivenoljesalt/pepper1 ss kyllingkrydderfrisk blad persille2 dl eplejuice eller hvitvin1 dl vann1 stk knorr kyllingfondRens kyllingen for ben og skinn, og skjær ut filetene og lårene, legg disse i en ildfast form, ha olivenolje i bunnen, legg kyllingbitene oppå oljen, skrell gulrøttene, del de i større biter ,og legg løken og gulrøttene og hvitløken rundt kyllingen, ha på krydder, del appelsinen og sitronen og legg rundt kyllingen