Nå har du oppi matfløten og karri. De trenger litt lengre tid for å bli myke=)Når alt er på plass i gryta, så hiver du oppi noen osteskiver og rører dem inn i fløten
Hell til slutt over litt av fløten for å få med deg krydderet. ) Kremet kyllinggryte - helt nydelig. Topp med paprika, før du til slutt heller over fløten
Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 1 pakke kremfløte
- 3 ss fløte, evt utblandet med en ts JBKM, dersom gryten er for tynn pga vann fra squashen. 3 ss fløte, evt utblandet med en ts JBKM, dersom gryten er for tynn pga vann fra squashen
Hell i kokosmelken og fløten og la det koke inn og tykne. 3 dl fløte. Du kan velge om du baker kyllingbrystene på 175 grader i ca 15 minutter eller kutt kyllingen i strimler, steke de i en stekepanne og ha de i sausen til slutt som en kyllinggryte. 3 dl fløte
Varm opp og tilsett en boks fløte. Etter jeg snappet middagen om en spicy kyllinggryte fikk jeg mange spørsmål om oppskrift på denne, og det skal dere selvfølgelig få
Tilsett kokosmelk, fløte og linser. En enkel og barnevennlig kyllinggryte med kokosmelk. Kjøtt fra 1 kylling 1 boks med linser (300 g ca)2 små løk2-3 ts karrismør til steking1 boks kokosmelk1 dl kremfløtelitt saltEkstra. 1 dl kremfløte
Tilsett kyllingbitene, kokosmelken og kremfløten. Kyllinggryten serveres med kokt ris. Skulle gryten være for tyntflytende, rører du ut en liten ts maizenna i litt melk eller fløte og tilsetter litt om gangen til du har passende tykkelse
Når kjøttet er gjennomstekt tilsetter du fløte, mangochutney, vårløk, chili, paprika og karri. Her er en skikkelig god kyllinggryte som du lager på en, to, tre