Tilsett kokosmelk, fløte og linser. En enkel og barnevennlig kyllinggryte med kokosmelk. amerikansk blanding om man ønskerFinhakk løk og stek den blank i smøret sammen med karri
Krydre med karri etter smak. Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 1 pakke kremfløte
Strø over karri og bland godt. Ha over fløte og buljong, og la det hele koke i ca ti minutter. Og med inspirasjon fra Toro sin Bali kyllinggryte, lagde jeg min egen variant
Varm opp og tilsett en boks fløte. Etter jeg snappet middagen om en spicy kyllinggryte fikk jeg mange spørsmål om oppskrift på denne, og det skal dere selvfølgelig få
Ha smør på stekepannen og surr løk, hvitløk sammen med karri og currypaste i stekepannen til løken er myk, tilsett revet ingefær, gulrotskiver og eple og vårløk, og la dette få surre et par minutter før du tilsetter kraft
Når kjøttet er gjennomstekt tilsetter du fløte, mangochutney, vårløk, chili, paprika og karri. Her er en skikkelig god kyllinggryte som du lager på en, to, tre
Tøm over fløte og smak til med krydder. 3-4 kyllingfileter1 spissrotpaprika1 løk3 dl fløtechilipulverkarrisalt og peppersmør til stekingKutt kyllingen i biter og fres de i pannen i godt smør. 3 dl fløtechilipulverkarrisalt og peppersmør til steking
Tilsett fløte og kokosmelk. I går lagde jeg kyllinggryte med karri og grønnsaker til middag. Det ble middels sterkt og dersom du ønsker en sterkere variant kan du gjerne ha i mer karri og eventuelt litt chili
Fordelen med slik mat når man er mange, er at alt kan gjøres klart dagen før, så er den bare enda bedre når den står på i grytene og putrer når gjestene kommer (vent da med å ta i fløten til dagen den skal serveres