Kyllinggryten serveres med ris eller pasta og gjerne en salat. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
En kyllinggrytemed kraftig og god smak av krydder og appelsin. Del soppen i litt store biter og stek de raskt på stekepannen og ha de deretter i gryten sammen med løk og bacon
Rør inn creme fraiche, smak til med salt hvis det trengs, husk at baconet er salt, så smak deg frem. Stek bacon og sopp på samme måten, og til slutt lar du grønnsakene få surre på stekepannen til de begynner å få litt farge før du legger de også i gryten
Stek bacon i litt smør slik at det blir pent brune og legg tilsides på et kjøkkenpapir slik at noe av stekefettet får renne av, surr løk og sopp i litt olje eller smør, og legg til sides, det skal bare surre litt, til løken blir blank og myk, og soppe faller litt sammen, tilsett stilkselleri de siste par minuttene
I går lagde jeg en god kyllinggryte. Strimle kyllingfileter og skjær bacon i terninger. Mens gryten gjør seg ferdig steker du bacon, og har dette over i gryta