Ha alt i en gryte sammen medrømme/cremefraiche, mango chutney, sennep og litt melk. Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess
ett cremefraiche. Kyllinggryten serveres med ris eller pasta og gjerne en salat. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
Rør inn cremefraiche, smak til med salt hvis det trengs, husk at baconet er salt, så smak deg frem. Har du først laget denne kyllinggryten en gang så vi du lage den om-igjen og om-igjen, det gjør ihvertfall jeg
Ha i grønnsaker, cremé fraiche og mangochutney i kasserollen med kyllingen og kraften. Denne gryteretten er veldig god, har en sterk-søt smak, og passer fint å servere som en klubbrett eller til hverdags, med ris og en frisk salat til
Jeg fikk snakke med kokken som kunne lite engelsk og hadde et øyemål for mengde krydder han brukte i kyllinggryten, og han lagde en mye større porsjon om gangen
Brun kyllingen, i flere omganger, raskt i en stor varm panne med litt smør eller olje. Hell på vannet, knus grønnsaksbuljong og tilsett den, krydre med sort pepper
Smak til med salt og pepper. cremefraiche og kokosmelk. Server gryten med ris til. 1 boks creme fraich. God mat trenger ikke nødvendigvis å ta lag tid å lage, noe denne gryten er et godt eksempel på