Dette er ei gryte vi har spist mye av de siste årene. Vi spiste dette første gang som raclette hos svigerbroren min, og har siden laget i litt større kvanta selv=)
Hell over mesteparten av kokosmelken, tilsett kyllingfond eller buljonterning, kok opp. Mange har sikkert spist Bali Kyllinggryte fra Toro, både posevarianten og den ferdige formen,
Vel, meksikansk og meksikansk. strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
Varmende, spennende med østens mystikk. Langtidsstekt mat er sååå godt og praktisk. Du bruker bare litt tid på forberedelsene og så fort du setter formen i ovnen har du et par timer fri til å gjøre akkurat det du vil
Nydelig Karri kyllinggryte perfekt en lørdag eller søndag. Karri kyllinggryte 2017-07-26 20. Som alltid alt i en gryte og inn i ovnen og godgjøre seg et par timer