Disse kyllingkjøttbollene er gode til tapasbordet. Du kan lage dem god tid i forveien, og bare varme dem opp igjen i folie eller i ei form med lokk før servering
Kyllingkjøttboller med cottage cheese i sterk tomatsaus. Du kan servere ris til eller kokte poteter eller en appelsinsalat som du får oppskriften på her
Fant en oppskrift hos Camilla som skriver bloggen Villa Greve og jeg måtte bare prøve. Knallgode smaker og en litt annerledes middag enn vi er vant til, og den skal absolutt prøves igjen
Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander. Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller
Posted by torill. Tweet. Disse bollene egner seg utmerket i salater, på pizza eller til tapas. De er kjempegode, sunne og magre siden de kun består av rent kyllingkjøtt og ikke dette avskjæret som ofte brukes i blandingsprodukter (MUK)
Oppskrifter. Kyllingkjøttboller i peanøttsaus. august 11, 20154 kommentarer. Denne oppskriften har jeg blitt inspirert til å lage etter jeg leste denne oppskriften fra Jo Cooks (som også har tatt bildet i dette innlegget)
Disse smakfulle kyllingkjøttbollene kan du servere som en tapasrett, forrett eller hovedrett. Vi lager en stor porsjon, ettersom de er greie å fryse, i tillegg til at du får brukt opp hele boksen med Cottage Cheese
I dag stod det på menyen. Oppskriften er enkel. Kyllingkjøttdeig. Krydder etter smak og behag. Bacongull. Bland kyllingkjøttdeig og krydder, form små boller som du ruller i knust (pulverisert) bacongull
Saftige kjøttboller av kylling med persille, basilikum og masse smak. Dersom du har lyst på litt sunne og magre kjøttboller som også er saftige og fantastisk gode, anbefaler jeg disse kjøttbollene med kylling