Størrelsemessig ser de mer ut som kyllingklubber enn kyllinglår, men det har jo lite å si. Når marineringen er ferdig har du kyllinglårene over i en ildfast form
Da kyllingen var ferdig marinert brunet jeg fire og fire i en stekepanne. Marinaden besto av. Helgematen ble denne uken bestående av frysevarer jeg hadde til overs, - altså kyllingklubber
Når kyllingen var ferdig skrudde jeg opp ovnen på fullt, og satte inn potetene når lampen slukket (når ovnen nådde topptemperatur), på nest øverste rille
Legg kyllingvinger og/eller kyllingklubber på ett stekebrett. Bruk ferdig kjøpt eller lag din egen. Pensle kyllingen godt inn med BBQ marinade på alle sider
a kinesisk mat, kalkun, marinerte kyllingklubber, canneloni og indisk gryte. Legg de ferdig oppkutta i en med bolle iskaldt vann med isbiter så blir de skikkelig freshe og sprø til de skal serveres
Kyllingklubber med HarissaJeg steker kyllingklubbene i panna med olivenolje, salt og pepper. Jeg har pleid å kjøpe Harissa ferdig, men det det er jo litt mer stas og lage det selv