Saftige kyllingklubber med sprøtt skinn og en ordentlig klissete og smaksrik BBQ-saus. Krydre kyllingen med salt og pepper og grill den etter anvisningene på pakken (med kyllingklubber satset jeg på ti minutter på hver side)
Server nystekte, sprøekyllingklubber på en seng av nudelsalat og nyt. Varm opp en panne på middels-høy varme og stek klubbene i smør til de får en sprø og gylden overflate
"Alle" sier at kyllingklubber/kyllinglår er så mye saftigere og smaksrike, men vi er ikke så begeistret for den delen av kyllingen, så da holder vi oss til filetene stort sett
a kinesisk mat, kalkun, marinerte kyllingklubber, canneloni og indisk gryte. Legg de ferdig oppkutta i en med bolle iskaldt vann med isbiter så blir de skikkelig freshe og sprø til de skal serveres
700 gram kyllinglår (alternativt kyllingklubber eller vinger). Stek retten i ca 60 minutter, til søtpotetene er møre og kyllingen gylden og sprø i skinnet. 700 gram kyllinglår (alternativt kyllingklubber eller vinger)
Kyllingvinger eller kyllingklubber. Sprø kyllingpinner. Matpakkemaraton. aug18. I morgen er det føste skoledag, og jeg kan se fram til en laaang høst med matpakkeproduksjon