Til oss valgte vialbondigas – Kjøttboller, kyllingklubber, scampi og littspekeskinke. Også er det godt med stekte båtpoteter til, hjemmelaget Aioli, noen oliven og kanskje litt salat ved siden av
Det er fantastisk å lage ovnsretter, hakke, krydre og sett iovnen. Maten lager seg selv og jeg kan sette meg med beina høyt og ikke gjøre noe -eller jeg kan rydde huset eller gå en tur
Ovnsbaktekyllingklubber med urtekrem, tomatkompott og salvieduftende potet- og rotstappe. Fisk på en mandag gir god samvittighet og smaker godt med sprøstektebaconterninger
Det var noe ekstra godt med smakene når kyllingklubbene ble stekt på denne måten. Søtpoteten trenger litt ekstra tid, så sett den iovnen før du begynner på kyllingen
"Alle" sier at kyllingklubber/kyllinglår er så mye saftigere og smaksrike, men vi er ikke så begeistret for den delen av kyllingen, så da holder vi oss tilfiletene stort sett
Det du trenger tilstekte grønnsaker er. Dette er en enkel og veldig god rett. Om du lurer på om kyllingen er ferdigstekt kan du forsiktigstikke en smal knivinni ene kyllingklubbatil du treffer benet
Middag. Mens kylling steker gjør du klar grønnsakene. omelett stekti smør3 egg, 70 gr sjampinjong, 15 gr vårløk, 50 gr brie, ,55 gr avokado, 15 gr tomat1 kopp kaffe med 13 gr fløteTotalt. Kyllingklubber med ovnsstekte grønnsaker250 gr kyllingklubber50 gr rødløk, 100 gr squash, 100 gr sellerirot, 50 gr paprika, 1 fedd hvitløk, sambal olek, salt og pepperForvarm ovnentill 200 grader. Hakk hvitløken og bland littdiverse krydder i ca 0,5-1 dl rapsolje sammen med hvitløk og sambal olek. Hell over kyllingen og stek iovnen 15-20 minutter. Etter 15-20 min fordeler du grønnsaken over og steker viderei ca 15 min. Totalt 12,57 karberHar fått helt kick på kyllingklubber, kjøper 2kg på rema for under 70,- kr ( frysedisken ). 70 gr sjampinjong. 50 gr brie. 4,05 karber Middag. 250 gr kyllingklubber. 100 gr sellerirot. 50 gr paprika. 1 fedd hvitløk
Kyllingvinger eller kyllingklubber. Stektris. Jeg laget minipaieri går, som kan fryses og tinesforsiktigistekeovnen om morgenen, og puttes i matpakka med litt grøntfor ved siden av