Servering Serveres med kokt ris og ønsket tilbehør. Kjempegode kyllingklubber marinert i tacokrydder. Taco kyllingklubber 2017-07-27 15. Taco kyllingklubber 1 pakke ferske kyllingklubber 1,5 ss tacokrydder - oppskrift på tacokrydder HER 2-3 ss olivenolje 1/2 rød chilipepper i tynne skiver 1,5 dl Tine kremfløte 0,5 dl vann. Kyllingklubber Forvarm stekeovnen til 200-220 grader bland tacokrydder og olivenolje i en bolle, rør godt Ha marinaden over kyllingklubbene og smør ut med en pensel Brun kyllingklubbene i en varm panne med smør, 2-3 minutter på hver side Ha over fløte og vann og sett hele pannen inn i stekeovnen i 15-20 minutter eller til klubbene er gjennomstekt
Hva skal du ha som tilbehør. Marinaden passer for eksempel brillefint til stekte kyllingbryst (9 min på hver side på medium varme) eller ovnstekte kyllinglår (200 grader i 50-60 minutter) eller kyllingklubber på grillen
Ovnsbakte kyllingklubber med urtekrem, tomatkompott og salvieduftende potet- og rotstappe. For at dere ikke skal bli så misunnelige, deler jeg oppskriften på det beste av tilbehøret her
Idag har jeg laget stekt ris, med panerte kyllingklubber til. Og man kan lage det som en fullverdig middag med litt kyllingkjøtt elelr skine biter oppi, eller som jeg har gjort idag, laget av det jeg hadde i kjøleskapet og det blir en fin tilbehør
Av mine oppskrifter vil jeg anbefale å ha den til Kyllingklubber. Jeg brukte denne som tilbehør til Reinsdyrgryten, men potetstappe kan man jo bruke til omtrent alt
Valget falt på kyllingklubber som jeg tok fram kvelden før og lot tine fra seg i kjøleskapet. Mens kyllingen er i ovnen så lager jeg en kinesisk sur-søt saus som tilbehør
Valget falt på kyllingklubber som jeg tok fram kvelden før og lot tine fra seg i kjøleskapet. Mens kyllingen er i ovnen så lager jeg en kinesisk sur-søt saus som tilbehør