Til dressingen rører du inn honning, revet appelsinskall og saften fra den andre halve appelsinen. 1 ss honning. Stek kyllingspydene i stekepanne, på grill eller i ovn på 200 grader i ca. 1 ss honning
Grillsesongen er endelig tilbake, og i dag er det marinerte kyllingspyd som skal på grillen. Bland sammen olje, honning, soyasaus, pepper og hvitløk i en bolle
2 ss yaconsirup (eller honning). Jeg brukte i overkant av 6 minutter på disse øvelsene, så jeg rakk å vende kyllingspydene og kjøre runden én gang til med god margin før maten var ferdig. 2 ss yaconsirup (eller honning)
Til dressingen rører du inn honning, revet appelsinskall og saften fra den andre halve appelsinen. 1 ss honning. Stek kyllingspydene i stekepanne, på grill eller i ovn på 200 grader i ca. 1 ss honning
2 ts honning. Skjær kyllingfiletene i 1-2 cm brede biter. Bland ingrediensene til marinaden i en bolle. Legg i kyllingen og bland rundt til kjøttet er dekket av marinaden
Satay-kylling ferdig stekt Ha salat, nudler, lime og kyllingspyd på et fat. Hakk koriander, finhakk rødløk og ha det i en serveringsbolle sammen med soyasaus, østerssaus, sesamolje, lime, chili og honning
Thailansk mat er for å deles så serverer det derfor på et stort fat, med grønnsaker og nudler( nudler til de som spiser det i familien) og kyllingspydene øverst