Kyllingspyd med peanøttsaus oppskrifter

Kyllingspyd med sterk peanøttsaus

Server kyllingspydene sammen medpeanøttsausen. Hvis du vil ha en liten variasjon på kyllingfiletene, anbefaler jeg disse kyllingspydene
Kyllingspyd med peanøttsaus

Kyllingspyd med peanøttsaus

Slik lager du disse deilige kyllingspydenemedpeanøttsaus. Disse kyllingspydene er en deilig middag i seg selv eller du kan ta de med bort for å settes på et spleisebord
Kylling Satay med mangosalsa

Kylling Satay med mangosalsa

Stek kyllingspydene i en panne på middels varme til de er gjennomstekt. Peanøttsaus. Pensle kyllingen med marinaden
Kylling og chipper

Kylling og chipper

Kyllingsatay medpeanøttsaus. Jeg har i samarbeid med Prior laget et kort treningsprogram som du kan utføre mens du griller
Nyttårsaften 2014/2015

Nyttårsaften 2014/2015

– Satay kyllingspydmed knallsterk peanøttsaus. Jeg syntes det er noe helt spesielt med nyttårsaften og vektlegger maten mer enn noen gang ellers i året
SATAYKYLLING TIL HVERDAGS

SATAYKYLLING TIL HVERDAGS

Nå nyter jeg dagens første kopp med nytraktet kaffe, og klargjør dagens oppskrift- nemlig Sataykylling av selveste Even Ramsvik
Peanøttsmør

Peanøttsmør

Dette peanøttsmøret skal ikke bare brukes til pålegg, men også til å lage en skikkelig smakfull peanøttsaus til kyllingspyd som blogges om noen dager
Kyllingspyd med peanøttsaus

Kyllingspyd med peanøttsaus

Kyllingspyd. Spe på med litt vann evt. Peanøttsaus. Kyllingspyd. Smak til med limejuice, salt og brunt sukker
PEANØTTSAUS

PEANØTTSAUS

Server sammen medkyllingspydmed ris, salat, og gjerne godt brød til. Prøver å variere så det ikke blir bare pølser på ungene, derfor laget vi kyllingspyd i går
Kylling Satay (Kyllingspyd)

Kylling Satay (Kyllingspyd)

Server med ris, salat og peanøttsaus. Saften av 1/2 løk1 ss soyasaus1 presset fedd hvitløk1 ts ingefær1 ts sukker1 ss olje1/4 ts pepper2 kyllingfileter (blir 4 spyd) i biterPeanøttsaus Rasp løken i en sil over en skål
Dag 1 i min thai uke...

Dag 1 i min thai uke...

Thailansk mat er for å deles så serverer det derfor på et stort fat, med grønnsaker og nudler( nudler til de som spiser det i familien) og kyllingspydene øverst

Dåpsfest!

Kyllingspydene har vi lagd før og de har blitt godt motatt hos familiens minste. Vi lagde små kyllingspidd medpeanøttsaus og myntechutney

Kyllingspyd med peanøttsaus

Pensle dem med olje, og krydre med salt og pepper eller grillkrydder, om du ønsker det. Del limen i to, og legg delene på grillen med flatene ned i cirka ti minutter på et ikke altfor varmt sted på grillen

Peanøttsaus sånn den bør være

Den smakte strålende til marinerte kyllingspyd. Andre forsøk på peanøttsaus, denne gangen startet jeg med peanøtter og ikke peanøttsmør og endte opp med en fantastisk saus