Stek kyllingspydene i en panne på middels varme til de er gjennomstekt. Kylling Satay er godt det Det bestiller jeg ofte når jeg spiser asiatisk ute og det lager jeg også selv hjemme fra tid til annen
Server med ris, salat ogpeanøttsaus. Saften av 1/2 løk1 ss soyasaus1 presset fedd hvitløk1 ts ingefær1 ts sukker1 ss olje1/4 ts pepper2 kyllingfileter (blir 4 spyd) i biterPeanøttsaus Rasp løken i en sil over en skål. Det er bare saften av løken du skal bruke, så press ut det du får til Bland så i soyasaus, presset hvitløk, ingefær, sukker, olje og pepper Bland kyllingfilet bitene i marinaden, og la det står i minst 30 minutter Legg spydene i bløt en stund før du trer på de marinerte bitene av kylling. Legg dem på bakepapir på stekebrett og stek dem enten på grillfunksjon i ovnen på 225 grader i 6- 7 minutter, eller på grillen
Thailansk mat er for å deles så serverer det derfor på et stort fat, med grønnsaker og nudler( nudler til de som spiser det i familien) ogkyllingspydene øverst