Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere pågrillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
(Men gleeder meg til å legge disse pågrillen senere i sommer. Jeg hadde lyst på noe indisk, men som likevel ikke smakte likt Tikka Masala, noe som ofte kan være utfordringen med indisk
Limen deles i to og stekes pågrillen med den oppdelte siden ned. Tre kyllingen på spydene. Del kyllingen opp i terninger på ca 3 cm. Stekes pågrillen i ca 5 min på hver side eller til kyllingen er ferdig stekt
Vi har offesielt trådt inn i høsthalvåret, men jeg gir ikke opp på sommeren og godværet riktig enda. Her har jeg marinert og grillet biter av tørkede soyamedaljonger og tredd de på grillspyd med fargerrike grønnsaker
Stek de nå litt i en panne, eller legg de pågrillen. Tre kyllingstrimlene inn på grillspydene. Om du bruker stekepannen, kan du godt legge de over på en bakeplate og steke de videre i bakerovnen på ca 180 gr en stund
Grillsesongen er endelig tilbake, og i dag er det marinerte kyllingspyd som skal pågrillen. Kyllingspyd gir den perfekte kombinasjon av saftig kjøtt og sprøstekte grønnsaker
Tandoori Kyllingspyd. Forrige helg var helt fantastisk og ga forsmak på sommeren. Buffet og koldtbord er populært som byr på noe smakfullt for alle og enhver