Dette er en super god rett. Den passer like bra på tapasbordet, som en lunsjsnack. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter
Kyllingwraps med crispy honningristede mandler, søte tranebær, knasende salat, rødløk, alfalfaspirer og en supersaftig kylling som er toppet med hvitløksdressing smaker utrolig digg
Fredagsmåltidet i dag besto av Kyllingwraps med mye forskjellig på bordet, blandt annet bønnesalsa og guacamole300 gram kyllingfileet eller strimlet kylling1 gul paprika, i strimler1 rød paprika, i strimler1 løk, i strimlerrevet osttortilla, gjerne groveolje til steking(jalapenopepper kan godt brukes om man ønsker det sterkt) - Stek kyllingen på svak varme til de er gjennomstekt, ha i paprika og løk og stek dette litt
Jeg har funnet min nye favoritt middag. Dette var fantastisk godt. Jeg er sånn halvveis lei den Fredagstacoen og spurte pent om jeg kunne finne på noe annet
I dag ble det en veldig god "påsparket" sen lunsj eller tidlig middag om du vil. Hadde veldig lyst på wrap og hadde veldig lyst på noe nytt, så da prøvde jeg meg fram til en kyllingwrap med salsa