Deretter skrellet jeg en søtpotet og en kålrot og skar de i tynne strimler. Dersom du lurer på hvordan en kålrot og en søtpotet seg ut så ser du noen her over
1. Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
Ha så i kålroten og rør stadig så det ikke brunes. Ha så i kålroten og rør stadig så det ikke brunes. 4 gode skiver kålrot, skrellet og skåret i terninger 1 cm. 4 gode skiver kålrot, skrellet og skåret i terninger 1 cm Salt, sort pepper
300 g kålrot. 300 g kålrot. Herlig god restegrateng - perfekt vintermat for slunkne lommebøker. Hadde igjen noen skiver av det som i desember gikk under navnet 'juleskinke'
Kok poteter, kålrot, gulrot og hvitløk i vann til alt er mørt. 1/4 kålrot (150 g). Møre lammeskanker med grov rotmos, bakt eple og en enkel rødvinssaus
Jeg valgte gulrøtter, sellerirot og kålrot i grove biter. Ribbe hører ikke bare julen til. Italienere kan spise porchetta hele året – ofte som en snack på et stykke brød