Kålstuing med gulrot oppskrifter

Kålstuing

Kålstuing

// Kålstuingmed potet, “kjøttboller” fra Anamma, rapet gulrot og brun saus //. Næringsgjæren kan fint sløyfes, men jeg syntes alt blir ekstra godt med et par spiseskjeer
Sylting (Agurk og gulrot)

Sylting (Agurk og gulrot)

Mens med harde grønnsaker, som gulrøtter, hell laken over mens den er kok-varm. På 10 minutter hadde jeg syltet ferdig 2 glass, en med gulrøtter og en med agurk. 3 medium store gulrøtter. Kålstuing på 1-2-3Melkedampet hodekålDel på. 3 medium store gulrøtter
Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Gulrot. Maten nærmer seg ferdig og det er på tide å gjøre seg ferdig medkålstuingen. Bland forsiktig inn den kokte rødkålen og varm opp kålstuingen
Kålruletter

Kålruletter

Server med potet gulrot og kålstuing. Kålstuing. Lag hvit saus med Muskat i. Trekk kålbladene i ca 5 min før du fyller dem med kjøtt
Retro ukemeny - Nr. 2 ♫♪

Retro ukemeny - Nr. 2 ♫♪

Her har jeg brukt hvalkjøtt og servert retten medkålstuing, poteter og tyttebær selvfølgelig. Serveres gjerne med kokte poteter og revet gulrot dynket med litt sitronsaft
Karbonader

Karbonader

Saftige karbonader servert med fløyelsmyk potetpuré og deilig kålstuing. PRØV OGSÅ MINE ANDRE RETTER MED KARBONADEDEIG
Sild for nybegynnarar

Sild for nybegynnarar

Fattigfolk åt stort sett saltsild med poteter, som vi heim hos oss utvida medgulrot- og kålstuing. Vi som er vaksne opp med sild åtte gonger i veka (slik kjentes det i alle fall), har ikkje silda stått på lista over gamle minne vi gjerne skulle gjenoppfriska
Norsk middag!

Norsk middag!

I går ble det stekt sei medkålstuing, potet, gulrot og rømme . Men innimellom slår jeg til med norsk mat, og det er jo faktisk veldig godt og smakfult det også
Oppskrift kjøttkaker med tilbehør

Oppskrift kjøttkaker med tilbehør

Kålstuing. Bruk ei spiseskei du dyppar i ei bolle med vatn til å forme passelig store kjøttkaker. Hell av vatnet og la dei stå i nokre minutt med loket på gryta
Uke 16

Uke 16

Farsekaker medkålstuing og røsti av søtpotet. Kalkunbryst i ildfast form med rosenkål, gulrøtter og saus basert fra sjy med løk og gulrot
Hjemmelagde kjøttkaker

Hjemmelagde kjøttkaker

opp kålbitene fra gulrotkjelen, og vend kålen inn i sausen, til kålstuing. Spe med melk til en tykk saus, og krydre med salt og pepper