Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blir saftige og gode. Ha kjøttdeig/karbonadedeig i en stor bolle sammen med sennepen og krydder/urter, brødrasp, egg og salt og pepper, samt den avkjølte løken
(Alt ettersom hvor store du har laget dem). Litt mer enn en halv kopp glutenfri brødrasp. Kyllingkjøttdeig, brødrasp, hakket persille, revet parmesan, sennepspulver, krydder,
Dette er en svært enkel fiskegrateng, som er lett å lage og er sunn og god. Strø så brødrasp over, Jeg brukte rett og slett kjøpte brødkrutonger med hvitløk, som jeg kjørte i blenderen så det ble brødrasp av det
Hvis du har rester av kokt fisk, det være seg hvit eller rød fisk, bør du lage fiskegrateng. Hell blandingen i smurt ildfast form og dryss rikelig med brødrasp over
hvis du vil lage denne med kjøtt så stek kjøttdeig og ha det i sammen med tomatsausen. 2 bokser tomater10 fedd hvitløk1/2 dl olivenolje1 aubergine1 squash6-8 sopp (Champignon eller steinsopp)2 løk1 ts sukker1 ts oreganokrydderSalt og pepper1 basilikum2 dl brødrasp150 gr revet parmesan2 ferske mozzarella. Hakk hvitløken grovt og surr den i olivenolje i en kjele i et par minutter - tilsett tomatene og la det småkoke i ytterligere noen minutterSkjær aubergine og squash i skiver på langs - ca 1 cm tykkeStek skivene raskt på høy varme i en panne med litt olje til de får en lett stekeskorpe - legg til sideSkjær soppen i skiver og stek også disse i en varm panne med olje - salt og pepperSkjær løken i tynne skiverKjør tomatene med en stavmikser til en jevn saus - smak til med oreganokrydder, salt, pepper og litt sukkerI en ildfast form - Legg lagvis tomatsaus, kokte pastaplater, grønnsaker, parmesan og basilikumAvslutt med skiver av mozzarella, brødrasp, parmesan og pepperStek i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter
Sånn kan vi jo ikke ha det, så da var eneste løsning å finne en måte å lage dem selv. ½ dl brødrasp. Rør brødraspen inn i fløten, og la blandingen hvile (svelle) mens du
Lett å lage, kjapp å lage, og sikkert relativt sunn også. Jeg har pimpa den opp med litt bacon og min egen brødrasp også, men retten er definitivt inspirert av den hyggelige engelske kokken
Oppskriften er skrevet stegvis, slik at du gjør én og én ting – men det er ingenting som hindrer deg i å begynne koke pasta, steke løk og lage ostesaus samtidig hvis du vil spare tid og takler multitaskingen