I løpet av sommeren blir det mye grillmat og da passer det kjempebra med hjemmelagetpotetsalat. Det er jo ikke til å legge under en stol at mye av maten vi kjøper ferdig inneholder mye rart av tilsetningsstoffer, fett, salt og sukker og alt dette kan du regulere og i stor grad unngå hvis du lager maten din selv
Dette er en luksusutgave av en potetsalat , smaksrik, enkel å lage og en vinner til sommerfesten. En god potetsalat som egner seg som tilbehør til litt av hvert er et » must» i sommersesongen
Den er enkel og mild, uten sterke smaker eller krydder. For i dag går jeg litt bort fra min inspirasjon litt lenger sør og gir dere min basisoppskrift på klassisk potetsalat, slik jeg har lagd den i flere år
Hjemmelagetpotetsalat, kan varieres i det uendelige. Denne gangen bestemte jeg meg for å lage en helt «rett frem», med bare persille, og en med rødbeter
Denne franske potetsalatenlager du lett på den tiden det tar å koke potetene. Her er det supert med nypoteter, altså, men denne kan lages med vanlige lagrede poteter i andre sesonger
En kjernesunn potetsalat med andre ord, som er veldig enkel å lage. Denne oppskriften på potetsalat postet jeg i fjor sommer, men den har blitt en slager her i huset og jeg vil derfor poste den igjen slik at dere blir minnet på den
Jeg på min siden spiser verken potetsalat eller fete ferdigdressinger, men lager heller en frisk sommersalat proppet med gode grønnsaker og eventuelt en egenkomponert salatdressing gjerne basert på rapsolje
En rask å lage og enkel biffmiddag som passer bra som en start på grillsesongen. Jeg toppet også potetsalaten med frisk kløversyre som jeg plukket i skogen i går