Hjemmelagde karbonader er noe som du helt sikkert klarer å lage selv. Lager du noe som er veldig tynt, så går det unna på kortere tid, og kanskje litt høyere temperatur
Da er det helt greit med en enkel, god gammel gjenganger til middag, som er rask og enkel og lage. Start med potetene da de tar lengst tid, fortsett etter hvert med karbonadene og damp nykålen
til å lage middager igjen. Stek karbonadene i en stekepanne på middels/høy varme med litt olje. og vi er enig i at vi aldri hadde laget mat med slike gode kombinasjoner
Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg også laget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing
Når man først tar seg tid å lagekarbonader, kjøttkaker osv. kan man like godt lage så mye at man har en hjemmelaget middag i fryseren til en annen dag også
Karbonader. 1 ss olja eller smör500g karbonadedeg1 lök1 ägg1/2 dl kallt vatten2 tsk potatismjölsaltpeppar2 tsk vitlökspureHacka löken fint och blanda alla ingredienser till karbonaderna i en bolle. 1 brödskiva1/2 löksmör (kan bruka laktosfritt)salladTomatRosta brödet i ugnen samtidigt som karbonaderna på ca 180 grader. 500g karbonade
Kluet er å lage en stor porsjon med karbonader når man først er i gang og putte noen i fryseren så har du alltid det som skal til for å lage et raskt og skikkelig godt måltid