Jeg satt og lurte på hvordan man lagde muslibarer selv, eller energibarer som jeg liker å kalle dem. Du kan selvfølgelig variere og tilpasse som du selv liker
Ble veldig fornøyd med de, og er litt stolt over meg selv siden jeg greide å lage egne oppskrifter. De ble veldig gode og mettende og er veldig enkle å lage
Mens müslien avkjøles skal toppingen lages. Bare husk at mengdefordelingen mellom de våte og de tørre ingrediensene må være de samme ellers så vil müslibarene bare smuldre opp
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Disse energibarene lager jeg selv, men et sett fra Tupperware. Men du trenger ikke det for å lage de. En liten Müslibar i veska kan redde både blodsukker og sunne forsetter
Hjemmelaget gresk rullekebab med tzatziki – gf. Er det noe dere lurer på mht innholdet i oppskriftene er det ikke vanskeligere enn at dere klikker på oppskriften og leser selv