Du kan med fordel lage denne blandingen dagenfør og vispe den opp dagen etter. Som seg hør og bør ble det laget både fastelavnsboller og morsdagskake her i huset
♥ I dag kommer en liten sniktitt av ei kake jeg laget nylig, denne “marmorerte” jeg i marsipanen. Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag, jeg håper dagen din blir HERLIG
VI hadde koltbord og jeg laget det meste selv. Vi måtte jo har marsipankake med bilde av konfirmanten. Dampet asparges først og tok på ost og skinke mend de var varme for at osten skulle smelte litt
Legg det øverste laget på. I morgen er det klart for den store dagen vi har forberedt oss på så lenge. Jeg er iallfall VELDIG klar, for for meg er det første feiring i Oslo
Bord dekorasjoner lages fortsatt, og så er det noe smått igjen som vi ikke får handlet før til uken. Invitasjonene er levert ut, kaker er bestilt, noen lages, andre skal hentes
men jeg kom til et stadie der barn ønsket at jeg skulle lage kake til dem, noe som var stas, å lage lynet var jo så kjekt når jeg holdt på en av de varmeste sommerdagene, puzzle av Ole Brum var også kjekt der jeg en sen kveld absolutt burde lagt meg istede
Har man bunnene klare er det bare fantasien som setter grenser for hvilken kake du kan lage. Sukkerbunner kan brukes til en rekke bløtkaker og marsipankaker
Om du vil bruke hjemmelaget vaniljekrem, husk at den må rekke å avkjøle før du skal bruke den. Heldigvis går det ganske raskt å lage den, så den kan lagest ofte
Å lage sommerfugler kan være en liten utfordring, for å få den flyvende effekten må de tørkes et par dager, gjerne opp til en uke, gjør jeg det for å være sikker på at de er tørket godt nok, farg de i den fargen du vil og stikk ut, legg på en bok som er foldet opp og ha bakepapir over får å få effekten