Nå som jeg er i gang med testing avribbe, tenkte jeg å lageribberull. Et tips for det er å lage store snitt på undersiden slik at marinaden trekker inn, på oversiden er det enklere fordi man ruter opp svoren
Den ble veldig saftig og god, og jeg har hatt lyst til å prøve å lage den igjen flere ganger, og i går ble det gjort, men denne gangen i en urtemarinert utgave
Dette blir neste mer en kålwok med krydder, aquavit og eddik. Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Smak tilSå enkelt kan det være å lage en slags hjemmelaget surkål
Men kan du lage denne varianten avribbe, vil juleribba også gå som en lek. Det som er litt gøy med ribberull, er at du kan lage den litt før jul, og fylle den med hvitløk og urter
Påsken er jo sesong for lam å det er ikke bare låret på lammet som man kan lage god mat av, selv så foretrekker jeg langtidstekt/braisert bog, skank eller ribbe